BESTILL TIME

Hvordan håndtere motgang og bygge mental styrke

hjernen tror du det du sier

I livet møter vi alle motgang og utfordringer som til tider kan virke overveldende. Men hvordan kan vi håndtere disse situasjonene på en måte som styrker oss mentalt? I dette blogginnlegget vil vi se nærmere på praktiske teknikker for å bygge mental styrke og overvinne motgang. Disse teknikkene vil ikke bare hjelpe deg med å takle stress, men også forbedre din generelle livskvalitet.

 

 

Forstå motgang

Motgang kan komme i mange former - fra personlige utfordringer til profesjonelle hindringer. Det er viktig å forstå at motgang er en naturlig del av livet og kan påvirke oss både fysisk og psykisk. Når vi møter motgang, kan det føles som om verden raser sammen, men det er nettopp disse utfordringene som gir oss muligheten til å vokse og bli sterkere.

Noen vanlige kilder til motgang kan være arbeidspress, relasjonsproblemer og helseutfordringer. Ved å anerkjenne disse utfordringene kan vi begynne å utvikle strategier for å håndtere dem. Husk, motgang er ikke et punktum - det er en mulighet til å lære og vokse.

 

Teknikker for å bygge mental styrke

Å bygge mental styrke krever øvelse og tålmodighet. Her er noen effektive teknikker du kan begynne med:

  • Mindfulness og meditasjon: Disse teknikkene hjelper deg med å være til stede i øyeblikket og redusere stress. Prøv å sette av noen minutter hver dag til å meditere og fokusere på pusten din.
  • Positiv selvprat: Bli bevisst på din indre dialog! Hjernen tror på det du forteller den, så fortell deg selv at du kan overvinne utfordringene du møter på. 
  • Visualisering: Se for deg selv å overvinne motgangen. Visualisering er et kraftfullt verktøy!

HUSK: Øvelse gjør mester!

 

Sigurd Stubsjøens metoder

Sigurd Stubsjøen har lang erfaring innen personlig utvikling og stressmestring. Hans unike tilnærming til å overvinne motgang, er blant annet ved å fokuserer på hele mennesket. I kurset "Motstand Møtt", tar han deg skritt for skritt gjennom prosessen fra å sette seg mål til å nå de. Du vil lære deg teknikker som å:

  • Reflektere over målet og sette rasjonelle mål 
  • Sette intuitive mål 
  • Hvordan bli venn med din indre sabotør
  • Hvordan du kan mestre kraftfulle verktøy, som "Tidslinjen"
  • Bruke guidet hypnose (nedlastbar fil) 

Du vil også få refleksjons oppgaver som gjør at du setter i gang prosesser med å bli bevisst på alt fra tankemønstre, til hvem du må bli for å kunne leve det livet du ønsker. Etter hver modul vil du få en quiz slik at du også blir bevisst på det du har lært. Kurset er online, så du kan ta kurset i ditt eget tempo og når det måtte passe deg best. Ønsker du å ta tak i livet ditt i dag, kan du lese mer og melde deg på herhttps://www.sigurdstubsjoen.com/motstand-mott-online-kurs

 

Å håndtere motgang og bygge mental styrke er utrolig viktig for å kunne leve et balansert og tilfredsstillende liv. Ved å jobbe med punktene vi kort har vært innom, vil du kjenne at det å møte motgang, ikke er et uoverkommelig hinder... Men en nødvendighet for å kunne utvikle seg og vokse! Ønsker du hjelp på veien, meld deg på Sigurd Stubsjøens kurs "Motstand Møtt" i dag, og ta det første skrittet mot å ta kontrollen over ditt eget liv.

For å bestille en time gå til vår online booking.

Bestill time

Er du ikke abonnent?

Her kan du enkelt melde deg på vårt nyhetsbrev.

Da får du gratis inspirasjon, tips & triks, refleksjoner, lifehacks, først tilgang på våre kurs, nyheter, rabatter og mye mer!