BESTILL TIME

"Uten å dømme"

fordomsfri

Kan du kjenne deg igjen?

Har du noen gang funnet deg selv i en situasjon der du dømte noen basert på førsteinntrykket? Eller kanskje du har vært altfor hard mot deg selv, fordi du ikke levde opp til dine egne forventninger?

Jeg tror vi alle har gjort det på ett eller annet tidspunkt, og det er helt menneskelig.

Det som skjer når vi dømmer, er at vi setter opp barrierer som hindrer oss i å virkelig forstå mennesker rundt oss og vår egen indre verden.

Et lite triks som kan hjelpe deg med å snu dette, kan være det å ta på seg det jeg kaller "nysgjerrighetsbrillene". Da velger man å stille seg undrende til det man observerer, og man stiller seg selv et enkelt spørsmål - "hvorfor?". "Hva kan grunnen være til at det andre mennesket er som det er", eller "hvorfor reagerer jeg som jeg gjør?". Når vi går inn i en situasjon med "nysgjerrighetsbrillene" på, dømmer vi ikke men vi ønsker å forstå grunnen til at ting er som de er.

Da vil vi lettere kunne se hvordan våre egne fordommer kan lede til misforståelser og unødvendige konflikter. Vi vil også bli bevisst, slik at vi kan gå fra å dømme til å være nysgjerrig på menneskers historier og motivasjoner.

Vi inviterer deg til å se på eller lytte til "Uten å dømme" av Tidevenn. Du velger selv om du ønsker å se den på YouTube eller om du heller vil lytte til den er du hører på musikk.

Det vi oppmuntrer til er å lytte til det som blir sagt, og at om du skulle kjenne deg igjen... Prøv å observere tankene som dukker opp og bli bevisst - uten å dømme.

 

(Ønsker du å lese mer om Tidevenn, kan du gjøre det her)

For å bestille en time gå til vår online booking.

Bestill time

Er du ikke abonnent?

Her kan du enkelt melde deg på vårt nyhetsbrev.

Da får du gratis inspirasjon, tips & triks, refleksjoner, lifehacks, først tilgang på våre kurs, nyheter, rabatter og mye mer!